Mad med hjertet - Hvad banker dit hjerte for?

tirsdag den 3. november 2009

Zombieland

BOH!!!! der fik du vist bange og fik aftenkaffen galt i halsen hva' ;) ja, sådan ser jeg altså lige ud i en ganske grøn version. Det er fra karnevalet i år :) faldt nemlig lige over det og syntes lige jeg ville smide det på blogger, når nu jeg har været inde og se zombieland i dag. Scary huh!? ;)
Nåmenaltså.. Mig og Bitten havde jo taget hinanden under armen (armene?) og vandrede ind for at se Zombiland. Jeg blev noget inspireret af piskeriset og så skal Bitten også se den!
Aldrig har 1½ time gået så hurtigt, på den gode måde altså :D jeg blev virkelig positivt overrasket. Der var humor, blod, indvolde, zombier, makabre måder at dø :) jeg var godt underholdt!! jeg grinte ihvertfald rigtig meget.
Du skal nok holde dig fra den hvis du er til seriøse, kedelige, "voksen" film der helst ikke må indeholde humor og mindst have vundet 15 oscars! Det er ikke et såkalt "mesterværk", men nøj hvor den underholdende (på den makabre måde) :)
BOOOOH!!! igen... ;)

4 kommentarer:

Malou Klidmoster sagde ...

Ha ha, du ser da sød ud grøn :-)

Jeg var inde og se Zombieland til forpremieren i en helt fyldt sal. Det var virkelig en god oplevelse. Den er godt lavet og der var mange gode grin undervejs.

I morgen skal jeg ind og se Jennifers Body, som handler om en cheerleader der blive besat af en dæmon og æder sine venner. Jow jow, der skal også være plads til den slags film :-)

Linebinevaskemaskine sagde ...

det var også sjovt at være grøn, med lille hår ;) og grøn malling er en udemærket erstatning for solcreme :D

Den var rigtig rigtig gennemført sjovt syntes :) lidt uskyldigt splat er altid godt! haha jennifers body har jeg også luret lidt på.

Piskeriset sagde ...

Du er altså meget kønnere end zombierne ;-)

Dejligt at høre, at du kunne lide den! Jeg blev altså noget misundelig på hovedpersonerne undervejs - det må da være sjovt at smadre zombier!

Linebinevaskemaskine sagde ...

Piskeris: hehe tak ;) det ville os godt nok stå skidt til hvis jeg så værre ud en de zombier der. men der er nu ret sjovt at være grøn med lilla hår ;D

Den skal bestemt ses igen :) uh ja det kunne faktisk være pænt underholdende, specielt med banjo og hammer.

Send en kommentar