Mad med hjertet - Hvad banker dit hjerte for?

fredag den 13. november 2009

vådt!

Nøj hvor var det meget lidt sjovt at køre hjem fra skole i dag. Det blæste, det var møg koldt og det regnede med de der frygtelige stikkende dråber der gør dit ansigt helt følelsesløst!


Nu har jeg pakket mig ind i tæpperne på sofaen med computeren på skødet og overvejer at lave sådan en fætter her :) eller ihvertfald noget der minder om den ;) Sådan en slubrede mig og Bitten i os efter vi havde været inde og se Zombieland.

Vi har heldigvis kun været i skole til 3 lektioner i dag, hvilket er meget meget usædvanligt, men det kunne jeg nemt vænne mig til :) det er ikke energi der er aller mest af for tiden. Vi fik snakket lidt om vores kommende kvantitative projekt vi skal starte på her 1. dec (oh joy!) og skla til eksamen i lige efter nytår (der røg den juleferie). Jeg er godt nok spændt på det, for jeg tror det bliver meget tørt! Jeg fik også lige afleveret 2 eksemplare af min skriftlige interne eksamens opgave i dag, nu håber jeg bare at jeg består den :)


Jeg har også fået indviet min nye madkasse :D og de små RICE bøtter. Jeg føler mig simpelthen så praktisk og organiseret når jeg har min mad i det.
Nåmen, tilbage til fjernsynet (og tænke over hvad jeg skal bage i weekenden) før jeg skal på arbejde og pakke julegaver ind :)

2 kommentarer:

Bitten sagde ...

Mmh, vores yderst indbydende kop kakao!

Hvad har du i Rice-bøtten? :D

Linebinevaskemaskine sagde ...

Jeg har M&M's crispy i bøtten :D til når man får rigtig ondt af sig selv ;)

Send en kommentar