Mad med hjertet - Hvad banker dit hjerte for?

mandag den 2. november 2009

kender i det?

Kender i det, at man uden at opfatte det er blevet kapret til at lave risalamande til 23 pers. uden nogensinde at have lavet det før og uden en god opskrift... jeg gør!!!
Nogen der har eller kender en god opskrift? :) sådan en lavet på sødmælk, fløde og ægte vanille. Jeg stoler ikke rigtig på diverse tilfældige og uafprøvede opskrifter på nettet.

7 kommentarer:

foodfanatic sagde ...

Kære Line,
Du kan blot følge anvisningen på pakken men så istedet for at tilsætte vaniljesukker, så flækker du en hel vaniljestang (eller et par stykker, hvis du laver en stor portion), skraber kornene ud i risengrøden og kommer stængerne i bagefter. Lad den/dem koge med. Når risengrøden er kølet af, tager du den/dem op. Tilsæt så hakkede, smuttede mandler efter smag (hvis i tvivl så følger du igen bare anvisningen på pakken), sukker og flødeskum.

Piskeriset sagde ...

Jeg plejer at dodge at lave risalamande! :-D

Men min mor har fortalt, at når hun koger risengrøden, der skal bruges til, så putter hun vanillestangen ned i under kogningen.

Husk at hakke mandlerne så meget, at der ikke er tvivl om, hvilken mandel, der er den hele - og mandelgaveudløsende ;-)

Linebinevaskemaskine sagde ...

det lyder jo sådan meget lige til :)sådan lidt øjemål ligesom med boller, tak. Tror jeg laver en store konfekt, lave ris ala mande dag med min mor.

Linebinevaskemaskine sagde ...

piskeris: haha det er til min klasses julefrokost så tror næsten jeg kan smide hele mandler i på det tidspunkt, uden at de ville opdage at de ikke er hakkede :D

Ditte sagde ...

Det har ikke noget med dit blogindlæg at gøre godt nok, men så lige din ønskeseddel at du ønsker dig Varm på brød og lun på boller. Den har de faktisk i Netto i denne uge til 69kr :)
Det er en super bog, kan godt forstå du ønsker dig den :)

Linebinevaskemaskine sagde ...

Ditte: super, tusind tak :) er simpelthen så dårlig til at kigge reklamer for tiden.

Ditte sagde ...

Det var så lidt :) Jeg elsker at kigge i reklamer, så når de er ankommet lørdag eller søndag, så ved man hvor man kan finde mig :P

Send en kommentar