Mad med hjertet - Hvad banker dit hjerte for?

søndag den 22. november 2009

Fyn rundt

Så er vi endelig kommet hjem igen fra en travl, men rigtig hyggelig weekend på Fyn :) Daniel er fre Fyn af, så hele hans familie bor dernede og vi prøver at besøge dem så tit som vi kan.
Da jeg fik fri kl. 14 i fredags, hentede jeg Daniel fra arbejde og herefter kørte vi mod Fyns land. Vi lagde hårdt ud med at tage i den nye store IKEA i Odense :) nøj, det var godt! Fandt nogle fine ting, jeg absolut ikke kunne undvære, fandt dog bare ikke de kagedåser jeg havde udset mig! Dumme IKEA!
Et kagedekorations sæt jeg længe har jagtet og som ikke findes i IKEA Århus. Et tyllesæt, en dekorations dimmer og endnu en dimmer til at dele en kage i bunde :) Jeg faldt også over sådan en si-dims til at sigte ting, den er jeg vældig glad for :D den siger sådan en dejlig lyd


Jeg kom også til at købe den her.. ja hvad hedder sådan en?..Kageopsats med glasklokke? Den er simpelthen så fin, men jeg har måske fortrudt lidt, den passer bare ikke ind her :(
Efter IKEA rendte vi virkelig virkelig hurtigt igennem Rosengårdcenteret. kl. 19 mødtes vi med Daniels mor, far og søster på en mongolian BBQ til aftensmad :) Det var nu helt okay og ikke mindst meget underholdene, da der var et temmeligt stort selskab fyre klædt ud som nissepiger (den slags uden så meget tøj på).
Lørdag kørte vi ud til en af vennerne kl. 10.30 så de kunne rode lidt i vores bil. Ja, jeg sprang på hans køkken og baksede nogle boller sammen :) efter de tog jeg min medbragte bog, fandt et tæppe og kravlede på sofaen. Jeg kan sagtens underholde mig selv til kl 18 med en god bog ;) Fra aftensmaden og frem gik der lidt rødvin i den, men det var heldigvis ikke mig der skulle køre. Vi kom vist også først hjem omkring kl 01?
Men altså, jeg kan godt mærke den rødvin i dag. Jeg har det sådan lidt bvadr og er træt i hovedet. Da vi fik øjne i formiddags, havde pakket alt vores skidt sammen og sagt farvel kørte vi mod Bazar Fyn i Odensen (Yay! :) ) Jeg var som et lille barn i en stor slikbutik! Men jeg udviste så meget viljestyrke og selvkontro derinde at nogen burde skrive en bog om det! Jeg begrænsede mig rigtig rigtig meget (men er så også begyndt at planlægge hvad jeg skal købe næste gang).


Det blev til et stort butternut græskar, 2 søde granatæbler, en lille bunke kastanjer, lidt tomater, stødt allehånde og 3 dåser kondenseret mælk. Jeg har ikke set den kondenserede mælk så billig som 10 kr. før :) Jeg har lidt fortrudt at jeg ikke købte nogle lækre clementiner der var, øv! det må blive næste gang. Jeg fik også en form for AHA! oplevelse med mango dernede. indtilvidere syntes jeg altid de har smagt af gran og været hårde/trådede når nogen har serveret dem for mig men men men dernede fik jeg et stykke der bare var så saftigt og smagte så godt! Det må også blive næste gang :)
Efter bazaren var vi lige nede hos hans farmor til kaffe og æblekage :) og så er den weekend ellers gået. Nu skal jeg bakse noget dej til vanillekranse sammen til i morgen.

5 kommentarer:

Bitten sagde ...

Jeg ville gerne have været med dig på indkøb :D Sådanne fine ting, du har begrænset dig til at købe!

Linebinevaskemaskine sagde ...

jeg var ret dygtig hvis jeg selv skal sige det :D jeg havde dog et par episoder hvor jeg rende rundt som en høne uden hovede og allerhelst ville se alle boderne på en gang

MissMuffin sagde ...

Uha, i har da rigtig nok haft travlt!

Jeg har også sån en glasklokke-fidus, men jeg synes faktisk rigtig tit at den er dum og i vejen, men her til jul ser den rigtig fin ud hvis du ligger en kageserviet i bunden og så fylder op med store grankogler du evt. lige giver lidt sølvglimmer og måske ligger et par julekugler imellem:)

Linebinevaskemaskine sagde ...

MissMuffin: ja det er ikke sådan at holde en weekend med familien ;)

Jeg overvejer lidt at give den til min mor i julegave, da den vil være virkelig sød ud på gården (men det er jeg måske bange for at jeg fortryder :) ) den er bare så fina t jeg har lyst til at eje den, jeg aner bare ikke hvad jeg skal gøre med den :) men tak for fif'et med koglerne, det må jeg se om virker for mig.

Anonym sagde ...

Hejsa.. Kunne du evt. være intra i at sælge din kageopstas + klokke til mig? kontakt mig på mail. sjk-bpr@hotmail.com

Send en kommentar