Mad med hjertet - Hvad banker dit hjerte for?

tirsdag den 10. november 2009

Honey, I'm home..

Så kunne jeg endelig komme hjem :) det har godt nok også været en travl dag. I morges kørte jeg op til Hjøøøørring, hvor den anden person i min gruppe bor. Vi skulle nemlig udsætte en stakkels 3-årig dreng for en såkaldt MAP-test (Miller assesment for preschoolers), mens vi filmede ham. Vi har brugte det meste af dagen på at forberede os og øve os i at bruge testen, da den er meget kompliceret at udføre, uden at ødelægge den.
Bonus ved i dag, er at jeg har haft fuld forplejning :) da jeg kom i morges var der nybagte boller og the, til middag hjemmelavet cremet porresuppe (med en ny omgang boller) og lune frikadeller og til eftermiddagskaffen, boller og nybagte makronsnitter ;) jeg led ihvertfald ingen overlast.
Jeg tog direkte fra Hjørring til pilates og er pænt udkørt nu. Jeg kan så småt mærke en omgang migræne er på vej og tror bare jeg vil ligge og slappe af resten af aftenen.
Godaften derude :)

2 kommentarer:

Bitten sagde ...

Jeg håber du er i bedring!

Jeg fornemmer, at jeg har været lidt dårlig til at kommentere på din blog på det seneste. Men jeg sluger hvert eneste indlæg råt, og jeg kan afsløre, at jeg allerede har planlagt at bage de nævnte pitabrød, og at jeg siden har fantaseret om de müsli-barrer, du lavede. Jeg ved dog ikke helt, om jeg orker at kaste mig ud i dem.

Mvh Bitten, din evighedsveninde!

Linebinevaskemaskine sagde ...

hej evigheds-Bitten :)
havde det vildt skidt i nat, men nu er den daffet af igen :) det var bare en bette en. De der müsli bare er altså mega lette, bare du kan finde ud af at bruge en vægt ;) prøv dem. og pita brødene skal du også lave! du kan evt. undlade ægget (det har jeg nemlig digtet selv, og nøjes med 300 g. hvedemel) Smid dig selv ud i det ;) ellers laver vi en muslibar/cupcake/line skal have sine kageting/se den bette nye kat- aften.

Send en kommentar