Mad med hjertet - Hvad banker dit hjerte for?

tirsdag den 17. november 2009

Så juler vi :)

Nu begynder julen så småt at nærme sig og den får ikke lov til at komme bag på mig i år :) den kan bare komme for jeg er klar! eller næsten da.

Jeg fik "samlet" mit kalenderlys i dag :) ikke noget fancy, men det blev ret hyggeligt.Jeg eeelsker at lave julestjerner! og jeg plejer som regel ikke at stoppe igen før den 24. dec :) jeg skal også have lavet en ordentlig bunke til mit adventsfad, der står og venter. Jeg fandt også alt mit julepynt i går, nu venter det bare på at blive hængt op når Daniel mindst venter det ;) BAM! så er der julepynt.Nu er alle gaver (minus til yndlingstøserne) købt for 14 dage sidden, så igår blev lidt af dem pakket ind før vi fik besøg af frisøren. Nu har jeg heeeele december til at hitte på noget rigtig godt til tøserne :)

3 kommentarer:

MissMuffin sagde ...

Jeg er også begyndt at tag tilløb til et "BANG" og så er der julepynt herhjemme:)
Den vanlig tur i skoven må dog lige vente til der bliver lidt bedre vejr og adventdkransen kommer nok også først frem sidst på måneden, men langsomt sniger jeg lidt ind af de mange ideer jeg har...

Piskeriset sagde ...

Jeg har lige indset, at december er lige om hjørnet - yikes! :-O

Jeg vil også julehygge!!

Linebinevaskemaskine sagde ...

MissMuffin: Jeg sneg mine julekugle svampe og gingerbreadmen op i køkkenvinduet mens jeg lavede mad :D Daniel rystede bare på hovedet da han opdagede det. Tror jeg skal se om jeg ikke kan finde lidt fine naturting til en krans til hoveddøren næste gang jeg er på gården.

Piske: Lige pludselig er det bare december :) Jeg syntes også du skal julehygge :D man bliver i så godt humør af det.

Send en kommentar