Jeg er frygtelig bombet lige nu! I går stod jeg temmelig tidligt op, hentede blogpigerne kl 6 og drog mod Herning i Fiaten. Heldigvis havde vi noget at se frem til da vi kom :)
Imens der var åbningstaler mm. fik vi serveret en lækker lun morgenanretning. Vi fik også lov til at høre på Christian Bitz :) Jeg faldt dog ikke lige så meget i svime over ham som andre! men han var rigtig underholdende.
Første hal vi kom ind i var rigtig spændende og der var rigtig mange mindre, men passionerede producenter der heller end gerne vil fortælle om deres produkter. Også selvom vi "kun" er madbloggere ;) Vi faldt bl.a. andet rigtig godt i snak med Tine og Christian fra
Planteriet. De har nemlig lavet en rigtig lækker plantedrik på frugt og fuldkorn, der både er cremet, frisk, mættende og tørsslukkende. Vi var ret begejstrede for konceptet allesammen også er det altid dejligt at tale med folk der brænder for deres produkter!
Apropos at brænde for et produkt! Vi kom også forbi
Selleberg, hvor der blev talt længe og smagt mange af deres fantastiske produkter. Deres produkter er så lækre, rene og smagfulde. Jeg skal helt klart stifte nærmere bekendtskab med dem, for dem glemmer jeg ikke sådan lige.
Vi rendte også ind
Økoladen, der laver de smukke chokoladeplader
Han er gået sammen med
Mønbolcher og sammen har de en stand i Torvehallerne i København.
Jeg kunne nemt blive forfalden til de flotte chokoladeplader!
Den første hal var også præget af smukke, klare farver og skønne emballager. Jeg elsker emballage der er praktisk men også er så flot at produktet godt kan stå fremme herhjemme.
Fine chipsposer
Buttede flasker med forskellige drikke
Og min elskede kakao fra
Whittard of Chelsea. Jeg har vist efterhånden 10 bøtter :)
Deres pæne thebøtter, hvor theen både kan laves som varm og kold.
Lækker rødbedesalsa med bid. jeg kan desværre ikke huske hvad de hed, men de var virkelig venlige :) Jeg må lige finde ud af det i morgen.
De havde også denne smukke chokolade med
Hos Naturmælk fandt jeg dette vidunder. Double cream! Det er ikke mange steder den kan købes, men Salling Super er heldigvis et af dem. Dog ikke i den størrelse selvfølgelig.
Flere flotte farver
De fineste flaser vand fra
Krogh Specialitet
Han fristede også med denne skønne jordbærdrik, der smager af flydende sommer og glæde.
Jeg endte også med at købe en jordbærsirup med vanilje af ham :)
Cavi-art havde også en rigtig fin stand, med god mulighed for at smage deres produkter på kryds og tværs. Cavi-art er små perler der ligner rogn, men faktisk er lavet af tang! De har ikke den der fiskede lugt/smag og har nogle flotte farver. De fåes også både med chili, balsamico, wasabi og trøffel, så der er mange anvendelsesmuligheder.
De havde sat en masse små skåle frem med de forskellige varianter, samt creme fraich rørt med rødløg så man kunne lave sin egen lille personlige haps.
Hos
Sorgenfri Specialiteter havde de de lækreste chokoladecremer. Specielt den hvide latte machiato med kakaokrokant og kaffe slog benene væk under mig. Utrolig lækker sød og cremen, men uden at blive for meget.
Vi slog også et smut forbi
Ynding Grønt, hvor vi smagte på noget lækkert raps, der bruges som salat. Det smager lidt som en mellemting mellem skovsyre/ milde ærteskud og er rigtig friskt.
Han talte også utrolig passioneret omkring nye produkter og produkter under udvikling. Prøv enlig rapsen hvis i ser den i butikkerne. Den er et lækkert alternativ til de mere kedelige salater.
Rokkedyssegård præsenterede os for en himelsk hindbærdrøm af råsyltede hindbær, der sendte flere i gruppen til tælling.
Bittens tangsalt (jeg skal nok spare jer for det billede hvor hun spiser det ;))
Velduftende røget paprika fra Terra Exotique i en yndig bøtte.
Alverdens sirupper, bl.a. safran!
Sucre noir, sort sukker. Vi var ret længe ved denne stand, da de havde usandsynligt mange flotte og spændende produkter vi ikke er stødt på før.
Hos
StoreSmagedag bød de på græsk yoghurt 2% smagt til med vanille og karamel og med et drys frysetørrede hindbær på toppen. Lækkert!
Nybro Frugtplantage trakterede os bl.a. med den dejligste most på æbler og jordbær. Vi var helt solgt!
Smukke æsker med pastiller, der nærmest holdt for evigt. De er fra
Gyldne, chokoladeovertrukne mandler fra den yndigte lille slikbutik
Vi rundende selvfølgelig også
Callebauts stand hvor der var rigtig meget spændende chokolade og kreative ideer. Der var også rig mulighed for at smage på sagerne.
Vi fik os også en rigtig snak med
Naturalia, der sælger økologiske krydderier. Jeg har før prøvet deres krydderier og er ret begejstrede for kvaliteten :) Bøtterne og også utrolig praktiske i krydderiskabet.
Skøn farinfromage hos
Philadelphia. Behøver jeg at sige at den forsvandt temmelig hurtigt :)
Et af de sidste stede vi rundede før vi kørte hjem, stod
Den Skaldede Kok med lækre mazariner. Det var et temmelig godt punktum for dagen ;)
Det var sådan en dejlig dag, fyldt med hygge, masser af indtryk og smagsoplevelser ud over det sædvanlige. Jeg kørte hjemmefra 05.45 og var hjemme igen 12 timer senere. Jeg er stadig kvæstet og i morgen skal jeg derned igen :) Denne gang med mit arbejde. Nu ved jeg også hvor alle de gode ting er ;)
Kig hos
Camilla,
Bitten,
Kristine og
Sabina for flere billeder og uddybende beskrivelser.