Mad med hjertet - Hvad banker dit hjerte for?

tirsdag den 31. maj 2011

Vafler med yoghurt og vanille

Vi havde nogle æg der skulle bruges og defor har Daniel plaget, og plaget OG plaget lidt mere om jeg ikke godt ville lave nogle vafler. Efter en meget lang skole dag kombineret med at jeg fik slæbt mig til træning i en god times tid, havde jeg bestemt ikke lyst til andet end at sove. Han blev simpelthen så skuffet at jeg fik ondt af ham, hev vaffeljernet frem og lavede de pokkers vafler. Den her gang blev det til vafler med yoghurt og vanille :)

Vafler med yoghurt og vanille
- 300 g. hvedemel (erstat evt. 50g. af det med fuldkornshvedemel)
- 1½ tsk bagepulver
- ½ tsk natron
- 2 spsk sukker
- en lille tsk salt
- korn af en stang vanille
- 4 æg
- 4,5 dl yoghurt natural
- ½ dl mælk el. vand
- 75 g. smeltet smør.

1. Bland mel, bagepulver, natron, salt, sukker og vanille korn sammen.
2. Tilsæt yoghurt, mælk/vand og æg på en gang og pisk til der ikke er flere klumper.
3. rør tilsidst det smeltede smør i.
4. Bag i elektrisk vaffeljern eller old-school vaffeljern til de er gyldne.

Note: De er rigtig lækre med en mild smag og en rigtig skøn konsistens. De ville også være rigtig gode med revet citronskal i :)

Jeg serverede dulce de leche og jordbærmarmelade til :) frugt ville også være rigtig godt.

søndag den 29. maj 2011

Asiatisk "Spaghetti & meatballs"

Jeg er så heldig, at jeg har fået tilbudt at teste en række af Santa Marias produkter fra deres Thai sortiment. Jeg har ikke prøvet krafter med så meget i det asiatiske køkken før, så det er faktisk rart at blive smidt lidt ud i det :)

 De første produkter jeg har valgt at teste er: Fish sauce, Paneng red curry, tørret keffir lime blade, økologisk kokosmælk og fuldkornsnudler .
Jeg valgte at lave asiatiske spaghetti and meatballs med oksekød, da jeg synes at oksekød gør sig rigtig godt med rød karry, frem for kylling der nemt bare kan gå hen og blive fyld.

Asiatisk spaghetti & meatballs 4-6 pers.
500 g. kød hakket oksekød
3 spsk peanutbutter
1 æg
2 fed hvidløg, knust
1 tsk. finthakket frisk rød chili
1 ps. red panang curry (kan erstattes med 2-3 tsk red curry paste både i kødet og saucen)
400 ml kokosmælk
3 tsk fish sauce
½ dl peanuts, finthakkede
2 tsk tørrede keffir lime blade, hakket
saften af 1 lime
 
1. Bland kød, peanutbutter, æg, hvidløg, chili og halvdelen af posen med red panang curry til en ensartet fars.
2. Tril farsen til kulger der er ca. 2 cm i diameter og steg dem i en lille bitte smule fedtstof i en gryde og fisk dem herefter op.
3. Hæld kokosmælk, finthakkede peanuts og fish sauce i gryden og lad det koge i ca. 5 min.
4. Tilsæt limesaft, keffirlime blade og kødbollerne og lad der hele simre i 2 minutters tids.
5. Server med fuldkornsnudler :)
 
Note: Daniel var meget skeptisk, men kunne rigtig godt lide det. retten havde en rigtig lækker blød, men stadig spicy smag der var godt afbalanceret af syrligheden fra lime og keffir lime bladene :) Peanutbutteren fungerede også rigtig godt i kødbollerne.Der var også nem nemt at opvarme til frokost dagen efter. jeg dryppede bare lidt mælk over inden det kom i mikroovnen.
Jeg er rigtig begejstret over fuldkornsnudlerne, da de ikke bare er fyld men smager af noget og mætter virkelig godt :)
 
 Den røde paneng curry mix. Den kan jeg godt gå hen og blive rigtig gode venner med, da den er blødere og mere krydret i smagen end den typiske gule karry.

 Retten er ret hurtig at bikse sammen efter en lang dag og det der tager længst tid er faktsik at trille kødet. Jeg hyggede mig med det og det var næsten helt terapeutisk ;)

Voila! Asiatisk spaghette & meatballs :) det er ikke den mest fotogene ret men den smager virkelig og er nem at lave.

En af de gode ting ved Santa marias Thai sortiment, er at det er rigtig let tilgængeligt og kan købes i mange større eller mindre butikskæder. Jeg har også tit haft svært ved at finde rundt i produkterne i de asisatiske butikker.
Selvom jeg godt kan lide texmex, er jeg faktisk kommet til at holde lidt mere af deres thaiprodukter. Det er selvfølgelig altid skønt at kunne lave alting fra bunde, men fakta er at jeg bare ikke altid har tid til der og derfor kan jeg rigtig godt lide deres tilgang til hurtig mad. De har nogle enkle, lettilgængelige produkter der er nemem at overskue, men stadig giver dig plads til lidt kunstnerisk frihed :) Personligt synes jeg også det er rart at "hurtig mad" er blevet mere alsidig, så det ikke bare er pitabrød og lasagne.

fredag den 27. maj 2011

Chocolate chip cookies med havsalt

Det var ikke med vilje..Det skete bare lige pludselig, lidt lige som et blackout. Et cookie blackout! Det ene øjeblik tænkte jeg på cookies og det næste jeg ved at sætte dem i ovnen, kender i det? Jeg har længe haft seriøst lyst til cookies og jeg tror simpelthen min underbevidsthed tog over i dag ;) Det gik ihvertfald stærkt.

 Cookie dough med havsalt på toppen

 Mmm cookie dough er bare fantastisk :) jeg købte fornylig 2,5 kg 70% "chocolate chips" fra Callebaut og det var så nemt bare at hælde dem i. Og hey! jeg kan se mig selv i skeen ;)

Nybagte, lune chocolate chip cookies med havsalt og så lige et glas mælk til.

Verdens bedste chocolate chip cookies med havsalt Tilpasset fra Newyork Times
- 2 1/3 cup mel (260 g.)
- 1 1/4 tsk natron
- 1½ tsk bagepulver
- 1 tsk groft salt
- 280 g. smør
- 1 1/4 cup brun farin (250 g.)
- 1 cup sukker (225 g.)
- 2 æg
- 2 tsk vanille ekstrakt
- 300-350 g. chocolate chips
- lidt flagesalt

1. sigt mel, bagepulver og natron sammen i en skål for sig.
2. Pisk smør, sukker og brun farin luftigt i en anden skål.
3. Tilsæt vanille og et æg ad gangen til smør massen. pisk godt imellem hvert æg.
4. tilsæt melblandingen lidt efter lidt og rør tilsidst ckokoladen i.
5. Lav dejen til kugler på størrelse med en golfbold og drys med flagesalt. jeg knuste det lige mellem fingrene først.
6. Sæt 9 dejkugle på en bageplade med bagepapir og bag i ca. 18 min ved 175 grader. Pas på de ikke får for meget :) de skal nemlig være sprøde udenpå og chewy indeni.
7. Lad kagerne afkøle på en rist. De blivere sprøde og faste når de køle af.

Note: Jeg elsker kombinationen af den mørke chokolade, sprød cookie og fine saltsmag. Den smule salt gør virkleig underværker. Jeg bagte 14 cookies og frøs ca. 10 dejkugler ned. Det er så dejligt med friskbagte cookies en aften hvor jeg ikke gider lave det helt store og fantastisk til uventede gæster. Jeg gemte også lidt dej til cookie dough is ;)

onsdag den 25. maj 2011

Tranebærboller med hvid chokolade

Mennesker har forskelige måder at håndtere stress på. Nogle undertrykker det, andre råber af folk og jeg bager! Der kan forekomme afvigelser med undertrykken og råben efter andre, men primært så bager jeg :) Der er noget virkleig beroligende over at kunne tage en struktureret opskrift og tænke "nja det spiller ikke rigtigt for mig det der", rode i skabe og skuffer og bare komme i flow. Tiden flyver og temperamentet bliver en lille smule lettere at tøjle :)
For et par dage siden, var jeg helt oppe i det røde felt over det skriftelige produkt til min bachelor og kunne kunne faktisk kun tænke på at komme hjem. Hjem til min lejlighed, hjem til mit køkken og hjem til den velsignede fred ;) jeg bestemte mig for at bage nogle skønne boller, jeg havde set i Byens bedste brød, og bagte nogle der var næsten magen til.

Tranebærboller med hvid chokolade 14 stk
5 dl lunt vand
25 g. gær
1 tsk fint salt
250 g. durummel
200 g. hvedemel
200 g. sigtet speltmel
120 g. tørrede tranebær
120 g. grofthakket hvid chokolade

1. Opløs gær i vandet og tilsæt herefter salt.
2. Rør lidt efter lidt durum og speltmel i, sammen med hvedemel.
3. Rør chokolade og tranebær.
4. Ælt dejen i 12 min (jeg brugte røremaskine). Dejen er klistret og meget elastisk efter æltning, så det er vigtigt at banke den godt igennem.
5. Lad dejen hvile tildækket i skålen i 30 min.
6. Del dejen i 14 stykker (nærmere klatter), jeg brugte bare hænderne da dejen er ret levende.
7. Fordel dejen i en i en muffinbradepande med papirforme i  og  lad dejen hæve i 2 timer. Drys bollerne med durummel.
8. Forvarm ovnen til 250 grader, med lille bradepande i bunden, skru ned til 210 grader og sæt bollerne ind midt i ovnen. Hæld 1½ dl vand i bradepanden og bag bollerne i 14-16 min.

Note: De her boller er seriøst vanedannende og kræver stor selvkontrol at have i huset ;) De er allerbedst nybagte og en lille smule lune. De var også gode dagen efter, jeg lunede dem lige hurtigt for at få skorpen lidt "sprød" igen. De er ikke så gode at have til at ligge, da de bliver hurtigt tørre, men fantastiske at have i fryseren :) Jeg tror at den her opskrift bliver brugt igen og igen. Jeg havde også en ide om at smide lidt kandiseret appelsinskal i, men det kom jeg fra igen.


Dejen er meget meget klistret

Dejen før 2 timers hævning

 Dejen efter hævning. Jeg anbefaler at du laver 16 boller, istedet for 14 lige som mig ;)

Den nybagte, lune og utrolig lækre bolle

Jeg havde en posefuld med til gruppen dagen efter og de blev bestemt værdsat. Alting bliver bedre med boller og kage ;) og cola!

ork!

Jeg kan slet ikke få lov til at kommentere hos andre bloggere øv :(
Jeg er forresten hoppet med på Bloglovin, så hvis i er til det, kan også følge mig der nu :)

mandag den 23. maj 2011

Vafler med banan og havregryn

Jeg har tilbragt hele min weekend, med at skrive bacheloropgave ude på en meget tom skole, men det er okay! Jeg kan snart se enden op det :) Vi prøvet også at hygge os så meget, vi nu kan. Da jeg kom hjem igår, var det blevet tid til aftensmad og da der lå to overmodne bananer og skreg i frugtskålen, faldt valget på banan-havregryns pandekager, der er en af Daniels favoritter. Jeg magtede bare ikke rigtig det der med at stege pandekager i evigheder og det var så her Daniel viste sig at være alt besværet værd ;) Han forslog nemlig om jeg ikke bare kunne bruge vaffeljernet istedet? Det var vist mest sagt i sjov, men når jeg nu er doven, kunne det jo være en let løsning. Så kan jeg både sidde ned, lave aftensmag og skrive på projekt på en og samme tid! Resultatet blev virkelig godt og det gik virkelig hurtigt med at få dem lavet.

(og nej, det er ikke løg ;) det er lun æblemos med vanille og cane syrup )


Vafler med banan & havregryn
2 bananer
3 dl. yoghurt/cremefraich/mælk
3 tsk vanille sukker
250 g. havregryn
4-5 æg
1½ tsk kanel
1½ Spsk olie
1 - 1½ spsk. sukker.
2 tsk. bagepulver

1. hele skidtet i en blender med min 0,8 l kapacitet :)

lørdag den 21. maj 2011

Dobbelt-vaffeljern fra Whiteaway

Jeg har indgået et samarbejde med WhiteAway og er så heldig at jeg har fået tilsendt et dobbelt vaffeljern fra Cloer, som jeg kan teste :) Jeg har aldrig haft et vaffeljern før, men jeg kan godt se at det er en fejl i min opdragelse ;)

Visuelt
Vaffeljernet er i mat stål, hviket jeg bedre kan lide, end hvis det var hvidt. Der er ikke så mange dikkedare ved designet, der er helt enkelt.
Funktioner
- kan lave 2 vafler på en gang, hvilket gør at det hele går noget hurtigere.
- Hurtig opvarmning
- Lampe der signalere hvornår vaffeljernet er varmt og hvornår vaflerne er færdige.
- Mulighed for at indstille hvor mørke vaflerne skal være.
- Vaffeljernet virker rubust

Jernet er så fix, at du kan lave to vafler på sammen tid. Nu er det altid mig der står for pandekager (og nu vafler), så det er virkelig rart at det går så stærk med at bage dem. Hver vaffel bliver 16,5 cm i diameter.

 Jeg fulgte for en gangs skyld brugsanvisningen slavisk og startede med at vaske indersiden af vaffeljernet og derefter smøre det med lidt fedtstof og en lille silikonpensel. Det er noget der skal gøres den første gang, før man tager det i brug, men det krævede nu heller ikke den helt store indsats :)

Jeg er rigtig glad for at det er i mat stål, frem for hvid. Så passer den meget bedre til resten af maskinparken herhjemme ;) Det er også ret kompakt og fylder ikke alverden i køkkenskabet. Nu skal der ikke altid ret meget til at begejstre mig, men det er virkelig smart at den røde lampe signalere hvornår vaflerne er færdige, da jeg ellers ville kigge til dem i tide og utide og ødelægge vaflerne :) Du kan desuden indstille hvor mørke dine vafler skal være foran.

Jeg synes du har en fin farve, men Daniel ville godt have dem en tand mørkere. Det må blive på trin 4 næste gang :) dejmæssigt passede hver vaffel lige med en Ikea ske. Når jeg laver vafler bliver det selvfølgelig lidt beskidt, men det var nemt at gøre rent. Vaflerne slap også vaffeljernet rigtig nemt :)

Jeg servede vaflerne med friske jordbær, marmelade og lidt flødeskum :) Jeg tror jeg kommer til at bruge vafflejernet rigtig meget og har også talt lidt med nogle af de andre blogpiger om noget sjovt :)

Opskriften er fra min lillesøsters svigermor, der skulle være en fantastisk vaffelbager.

vafler a la Anni

5 dl mælk
100 g smør
1 æg
2 tsk. bagepulver
2 - 3 spsk. suklker
1 knivspids salt
4,5 dl mel 
kornene af 1 stang vanille

1. Bland mel, bagepulver, salt, sukker i en skål.
2. Smelt smør i 1 dl af mælken og bland det herefter med resten af mælken og derefter æg.
3. Pisk mælkeblandingen i melblandingen på en gang, til dejen er ensartet.

fredag den 20. maj 2011

Lean, mean peanutbutter machine

Nice to have eller need to have ;)

torsdag den 19. maj 2011

De bedste grove burgerboller

I går var vi et smut hjemme på gården ved min mor og far :) Det er virkelig rart med et lille pusterum engang i mellem. Så fik vi også lånt deres vaskemaskine og tørretumbler, så det værste vasketøj forsvandt. Menuen stod på hjemmelavede burgere, hvor jeg bagte bollerne og min mor grillede bøfferne. Daniel og min far... ja.. ;) de nørdede vist bare teknik og hyggede sig, men det skal der jo bestemt også være plads til. Så fk jeg lidt kvalitetstid med min mor :) jeg startede egentlig med at følge burgerbollerne fra "Byens bedste brød", som jeg fandt hos MissMuffin. Forældrene havde dog ikke noget grahamsmel, så jeg improviserede. Det ene tog ligesom det andet og pludselig var det nogle anderledes boller, der var virkelig lækre :)

De bedste grove Burgerboller (12 mellemstore)
- 50 g gær
- 5 dl lunken vand
- 2½ tsk sukker
- 1 tsk salt
- 2 æg
- 0,4 dl olie
- 150 g. groft rugmel
- 100 g. havregryn
- 500-550 g. hvedemel
 
1. Opløs gæren i det lune vand og rør sukker, salt, olie og æg ud deri.
2. Rør rugmel og havregryn i.
3. ælt hvedemel i efter behov og ælt det godt igennem.
4. lad dejen hæve 1 time.
5. Alå dejen ned og del den i 12 stykker, der rulles til boller.
6. tryk bollerne flade, så de er 2 cm i højden og lad dem hæve 30 min. på bagepladen.
7. Pensel dem med Æg og drys med sesam. sesamen hænger bedre fast med æg, men du kan selvfølgelig også bruge f.eks mælk
6. Bag bollerne 12 min ved 210 g. til de er gyldne.

De ubagte burgerboller, penslet med mælk og drysset med sesam

De færdige burgerboller :)

grove burgerboller, grove boller, burgerboller, fiberboller
Min mors snaskede burger, hun insisterede på at jeg skulle tage billede af.

Noget af det skønne ved at komme hjem en tur, er bestemt også at "snakke" med Fie-hunden. Hun løb mig endda i møde da jeg gik ned af grusvejen :) Mig mor og søster havde købt den fineste hestebamse, der siger lyde når du slår den i maven og "prrruuuh" når du trykker den i hånden. Hun forsøgte ihærdigt at flå arme og øre af den hele dagen.

Grr...

tirsdag den 17. maj 2011

Det er vist nok mandag

Så blev det mandag endnu engang og jeg forstår virkelig ikke hvordan det hele kan gå så hurtigt! det er svært at nå det hele :) Jeg nåede dog ind at træne i en times tid i fitness world i dag alligevel. Men magen til frækhed! Billetautomaterne i Friis parkeringshus er sat 5 min. længere frem end "normal tid", så det tidspunkt der står på p-billetten passer ikke. Hvis man tror at kl. er 14.30, er den ifølge deres maskiner 14.35 og du skal betale for en time mere. Det er godt nok udspekuleret! Jeg nåede det heldigvis inden ;)

Efter en god gang træning, kom jeg til at låne nogle syrener fra en busk uden for lejligheden. De dufter rigtig af sol og varme :) blomster kan vi virkelig gøre underværker for humøret.

Kantinen på skolen har det sidste stykke tid solgt hjemmelavede knækbrød til 4 kr og de er virkelig vanedannende når der ikke er så meget overskud. Jeg har længe haft kig på lidt forskellige opskrifter, da det jo er super nemt at lave selv og en godt mellemmåltid at have med, der er bare ret meget olie i de fleste opskrifter. Jeg har været i kø i evigheder til at låne "Byens bedste brød" og jeg fik endelig fingrene i den i sidste uge :) Den er fyldt med spændende opskrifter og bland andet også de her knækbrød jeg tog mig sammen til at bage i weekenden. Jeg har ændret en lille smule i opskriften.

Gourmet knækbrød (20 stk.)
- 200 g. fuldkornshvedemel
- 3 spsk hvedemel
- 1 tsk bagepulver
- 2 tsk salt
- 20 g. hørfrø
- 20 g. sesam
- 20 g. solsikkekerner
- 50 g. græskarkerner
- 2½ dl vand
- 1½ spsk olie
- evt. krydderier

1. Bland alt mel, frø og kerner i en skål, sammen med salt og bagepulver.
2. Tilsæt vand og olie og bland dejen godt sammen. Den er ret smattet.
3. Sæt den på køl i 30-45 min.
4. Dæk en bageplade med bagepapir og læg tryk dejen let i på midten.
5. Læg et nyt stykke bagepapir over og rul dejen helt ud til kanterne af bagepladen.Fjern det øverste bagepapir igen.
6. Drys dejen med det du har lyst til knækbrødene skal smage af. Jeg havde lige flagesalt, hvidløgspulver og rosmarin ved hånden :) Jeg dryssede det på i tre seperate sektioner.
Jeg var ikke så grundig med at rulle dejen ud ;) jeg tabte vist også rosmarinen, men jeg børstede det bare lidt af efter de var bagt

7. skær dejen i 20 stykker med et pizzahjul og bag ved 180 grader i 25 min. Det er vigtigt at de bliver ordentligt bagt igennem, eller bliver de bløde. De skal gerne være sprøde når du tager dem ud :)

Note: De smager virkelig godt og de er lidt en blanding mellem kiks og knækbrød.. Det er også et kæmpe plus at de er rigtig grove. I opskriften står der at der kan rives parmesan ost over inden de bages, jeg havde bare ikke mere :)

mandag den 16. maj 2011

Aalborg Zoo i regnvejr

Jeg trængte til at få lidt luft og opleve et eller andet her i weekenden, eller køre jeg helt død nu der er så meget pres på. Vi havde heldigvis et par billetter til Aalborg Zoo i gemmerne og da vi bor så godt som lige ved krævede det ikke det vilde planlægning. Jeg pakkede en lille madpakke og tog kameraet med under armen.
Det regnede en lille smule da vi tog afsted og det var faktisk okay udholdeligt resten af tiden derinde. Der var kun et tidspunkt hvor det virkelig væltede ned men det passede heldigvis med at vi skulle spise vores mad og at der var en ledig, overdækket bænk hvor vi kunne se ud over savannen og alle girafferne, zebraerne og antiloperne.
Det positive ved regnen, var at der ikke var overvældende mange mennesker :) dyrene var også mere aktive end jeg har set dem flere år. Selv de brunbjørnene der plejer at være lidt slatner var meget livlige.

To chimpanser der hygger i ly for regnen

Uh! og der er kommet Ben&Jerry's inde i Zoo :) fantastisk!

Vi brugte, som altid, rigtig meget tid på at kigge på isbjørnene. De var også ret livlige :) Efter at isbjørneungen Augo havde rendt rundt efter mor Milak i et godt stykke tid blev den lidt sulten og var nød til at tanke op- Det er godt nok nogle ordentlige poter? de har!

 Der blev holdt godt øje med alt og alle imens.

Det var også liv og glade dage hos løveungerne, men de var vist også ved at være lidt småsultne.
Tigerungerne var også på dupperne og meget nyserrige :)


En af de fine giraffer vi kiggede på mens vi spise vores mad
Elefanterne nød også regnen og det mudder de pludselig fik. Der blev rullet rundt i mudderet og smidt med det i stor stil :) Jeg elsker virkelig at gå rundt i Aalborg Zoo! Der så hyggeligt og stemninsfuldt. Jeg er opvokset med ture i Zoo og har rigtig mange gode minder derfra.

Vi havde en skøn skøn dag i Zoo og fortsatte hyggen ved at besøge min mormor og morfar i deres kolonihave. Jeg plejer at besøge dem rigtig tit, men har simpelthen ikke haft tid til det her på det sidste
:( Godt det skolepjat snart er overstået ;)

søndag den 15. maj 2011

Grillhygge med gruppen

Jeg havde besøg af min bachelorgruppe til en omgang grillygge her i løbet af ugen. Der er altså rart at lave lidt andet sammen engang i mellem :) Jeg havde lovet dem grillmad og selvom det regnede på dagen fik de det selvfølgelig alligevel. Det er altid grillvejr hos mig, også hvis det sner! det er lidt samme princip som isvejr.
Menuen blev nogle kyllinge satay med peanutbutter, blandet salat bord og tzatziki :) (og rødvin!) Vi gik også en god gåtur på kirkegården hvor jeg bor, den er nemlig ret hyggelig med grønneområder og masser af træer.

Kylling satay med peanutbutter
- ca. 500 g. kyllingebryst skåret i store tern
marinade
- 4 spsk creamy peanutbutter (havde dog kun crunchy)
- 2 spsk olie
- 2 spsk soja
- ½ tsk sesam olie
- 3 store fed hvidløg
- 2 tsk sambal oelek
- 2 tsk limesaft

1. Alle ingredienserne til marinaden røres godt sammen.


2. hæld marinaden i en pose sammen med kyllingen og lad det sove i køleskabet i min.4 timer (gerne natten over).

3. Sæt kødet på træspyd der har lagt i vand i en time og grill til det er gennemstegt.

Note: Jeg ville virkelig godt have haft noget creamy peanutbutter, da jeg blev lidt irriteret over peanutstykkerne ;) Det smagte virkelig godt! ikke for eget peanut og tilpas krydret efter min smag. Gruppen roste det også :)

lørdag den 14. maj 2011

Efter-efter madbloggertræf hos Camilla

Der blev holdt før-madbloggertræf hos MissMuffin, efter-madbloggertræf hos mig og nu blev det til efter-efter madbloggertræf hos Camilla fra Coco & Co :) Det var fantastisk hyggeligt som altid og der blev luftet lidt frustrationer over den ufrivillige blogpause pga. tekniske problemer.

Der blev taget godt imod os af søde Coco, der bestemt var glad for at vi kom kun for at besøge hende

 Det fine dækkede bord (og Bittens zombihænder)

 Der blev sørget rigtig godt for os, med en dejlig frisk velkomstdrink med friske jordbær i :)

 Jeg har virkelig et crush på Camillas fine grønne Bistro tallerkner fra Pillivuyt. Åhrr! de er fantastisk flotte med den guldkant.

Bitten der står og ser yndig ud med sit nye hår der er fuld af rendyrket awesomeness.

! den er så fin !

 Coco på lur. Læg mærke til min røde Santa Maria pose fra madbloggertræffet i baggrunden ;) jeg elsker dem simpelthen! de er så praktiske og holdbare :)

Aftenes menu stod på soyastegt andebryst med hoisinsauce & Stegte ris med asparages og bacon. Opskriften kan du finde lige her! suk den skål!


 Det smagte virkelig skønt det hele :) det er noget jeg helt bestemt selv skal prøve af.

Desserten, der var rabarber kompot med nødde marengs, vanilleis og rabarbersirup, stod Sabina for. Hun var selv langt fra tilfreds ;) Desserten havde et meget kraftigt twist ingefær selvom hun havde halveret mængden. Jeg er ikke god til ingefær, så jeg troede faktisk et øjelik at hun ville tage livet af mig ;) Marengs dutterne og sirupen smagte virkelig godt og jeg er sikker på at kompotten også er god med noget mindre ingefær i.

 Resterne fra Sabina tallerken ;)

Mig og Bitten havde købt søde babystrømper i værtindegave :) aldrig, aldrig, aldrig gå ind i H&M's baby afdeling med mindre det er stærk nødvendigt! Billedet er tyvstjålet hos camilla. 

Det var en rigtig hyggelig aften med god mad og genialt selskab :) der blev fnist i stor stil, specielt da "nogen" skulle bruge en iskugle ske ;)