En af yndlingstøserne havde fødselsdag i går og skulle selvfølgelig have gaver :) hun havde set de fine små
tærteforme hos
Kristine og ville rigtig gerne have dem. Hvad hun ønsker skal hun da få ;) Hun fik da også at vide at det forpligter! Jeg kom måske også selv til at købe en æske da vi var i metro efter dem.. og to firkantede stålfade. Jeg glæder mig til at hun flytter hjem fra København igen :)
Jeg regner snart med at skulle lave en omgang
marshmallows igen snart, så jeg fik også lige hevet en bøtte gelatine pulver med hjem. 500 g for 38 kr er da lige til at klare :) den lille bøtte mener jeg koster 13-14 kr
Daniel forstår også at finde gode tilbud og kom hjem med den her stak toblerone. 400 g. for 15 kr ;) så er der til at bage og lave is af det næste lange stykke tid!
Det var Daniels tur til at have et eller andet med til kaffen på arbejde og med meget kort varsel blev det til chocolate chip cookies med falske mini M&M's og koldthævede chokoladeboller. Der kommer ikke nogen opskrift på cookies da de ikke rigtig blev som jeg ville have dem :) kan man egentlig stadig få rigtige mini M&M's herhjemme? De falske var alt for søde i det.
Koldthævede chokoladeboller 12 stk
- ½ l koldt vand
- 15 g. gær
- 1½ tsk groft salt
- 180 g. mørk chokolade, grofthakket
- 75 g. fuldkornshvedemel
- 500-600 g. alm hvedemel
1. Rør gæren ud i vandet og rør herefter resten af ingredienserne i til en tyk sej grød.
2. Dæk skålen med film og sæt den i køleskabet natten over.
3. Top dejen op med en grydeske dyppet i vand, på en bageplade med bagepapir på.
4. Lad bollerne efterhæve i en ½-1 time og bag dem ved 225 g i ca. 20 minutters tid.
Note: lækre, seje og ikke alt for søde boller :) De har en virkelig dejlig sej krumme. Som det meste andet der er koldthævet er de bedst på dagen, men kan også godt lunes dagen efter.
Her den anden dag følte jeg mig meget overskudsagtig og besluttede at vi skulle have
kærlighedsmad med et twist igen :) det er en virkelig lækker ret jeg har lånt af
MissMuffin og rettet til efter hvad jeg havde.
Kærlighedsmad med et twist eller bare "Twisted Love" 2-3 pers
- 6 skiver fladbankede "venøsteaks" eller noget tyndsskåret kalvekød
- Serrano skinke
- 2 håndefulde friskrevet parmesan
- Hakkede basilikum blade
- 1-2 fed hvidløg, knust
- 3 store tomater, kødet fjernet og "skallen2 skåret i tern.
- 2½ dl fløde
- ½ dl Marsala vin (italiensk portvin <3 købt i Bilke til ca. 65 kr)
- salt, friskkværnet peber
1. Kryder kødet med salt og peber. Læg serranoskinke på hvert stykke kød og fordel lidt af tomaterne, basilikum og parmesan ovenpå i den ene ende.
2.Rul kødet stramt sammen, luk med snor eller tandstikker og brun rullerne godt af i olivenolie. 3-4 min på hver side.
3. Når rullerne er brunet godt af, tages de op og holdes varme i lidt folie. Rist hvidløg og tomat ved høj varme i 2 min og hæld fløde, marsala og parmesan over. Lad det koge ind i små 5 min til en cremet sauce og smid rullerne i igen i et par minutter. smag til med salt og peber :)
4. Server med pasta og drys med basilikumblade eller persille. Det vil også være godt med lidt lækkert brød til saucen ;)
Note: Det er en virkelig lækker ret jeg sagtens kan servere som gæstemad :) saucen en så lækker med marsalavinen i! Det ville garenteret også være lækker med kylling og chorizo.
Nu vil jeg finde det bedste hyggetæppe, en god serie og spise en omgang øllebrød :) God regnvejrsdag derude.