Så har mig og yndlingstøserne haft endnu en hyggelig omgang madklub. Vejret var fantastisk og det var helt perfekt at nyde den gode mad og det gode selskab udendørs. Temaet i denne omgang var brød/madbrød! Ved et tilfælde var alle retterne ret italienske :)
Jeg stod for forretten, men jeg var simpelthen så ideforladt. Jeg fandt faktisk først ud af forretten dagen før :) Den er meget enkel men overraskende god synes jeg.
Crostini med ristede vindruer, creme fraiche og timian 4 pers
1 ciabattabrød
1/2 bakke røde, kernefri vindruer
olivenolie, smør
1 fed hvidløg
en lille håndfuld frisk timian
creme fraiche 38 %
salt, peber
1. Skær brødet i skiver på ca. 1 1/2 cm, rist på begge sider og gnid med hvidløg.
2. Varm en pande op ved middel varme hæld olie og smør på. Tilsæt derefter vindruer og frisk timian.
3. Steg vindruerne i 10-12 min til de er møre. Vend rundt i dem engang imellem.
4. Smør brødskiverne med creme fraiche og drys med salt og peber.
5. Anret vindruerne på brødet, drys med lidt frisk timian og server straks.
Note: Det er en lækker lille, nem forret der gør sig godt på en varm dag. Jeg kunne forstille mig at det også kunne være rigtig lækkert med ricotte istedet for creme fraiche.
Værtinden lavede en skøn pizza med cheesy crust, skinke og cherrytomater.
Desserten var enorm skøn og passede rigtig godt til det sommerlige vejr.
Små bløde brioche med vaniljeis, banan, hindbær, fudge sauce og rutebiler. Så godt! Jeg kan huske at have set dem dengang jeg var med min familie i Italien :) Så da der blev spurgt om jeg havde en ide til dessert var der ikke meget tvivl.